Prezentare Video Julysoft Geysir ™ Enterprise Search

 • Doctor Lazarescu Logo
  " Sunt incantat sa folosesc Geysir Free. Este un produs grozav! "
  Director Medical Marius Lazarescu
 • Stefadina Com Serv Logo
  " Geysir Enterprise Search, o alternativa la produse consacrate, de un real ajutor in cautarea informatiei in continutul oricarei arhive electronice! "
  Cosmin V. - Manager de productie
 • Style Fashion Stefi Logo
  " Geysir Desktop Extra este usor de folosit si ne salveaza o gramada de timp! "
  Mihaela U. - General Manager
 • Geysir Testimonial
  " Aplicatia Geysir este foarte utila si usor de folosit, iar echipa July Soft acorda tot suportul necesar pentru configurarea solutiei. "
  Mihaela S. - IT Manager Tibbett Logistics

Despre noi

Suntem o companie de dezvoltare și de consultanță software. Echipa noastră vă poate oferi orice servicii IT pentru platforma .NET. Echipa noastră este formată din experți software foarte motivați. Serviciile noastre se diferențiaza în principal prin munca noastră de înaltă calitate, prin proactivitate și printr-o atitudine orientată client. Valorile noastre principale sunt ambiția, munca intensă și calitatea în tot ceea ce facem.

Ce facem?

 • Servicii IT

  Echipa noastră vă poate ajuta în toate fazele proiectului: identificarea cerințelor, proiectarea arhitecturii, documentare, modelare UML, implementare, testare și tuning de performanță, refactoring de cod, audit al codului, management de proiect, implementare, suport. Noi atingem excelența în serviciile noastre, în principal pentru că înțelegem nevoile reale de business ale clientilor nostri.

 • Dezvoltam si Implementam Produse Software

  Dezvoltam software la comanda. Dar nu numai: tocmai am lansat Julysoft Geysir Enterprise Search - o unealta de tip "Enterprise Search" dezvoltata de noi care ajuta clientii sa regasesca mai repede informatia din orice colectie de documente in format electronic.

Competențele noastre

Competențele noastre cuprind următoarele tehnologii: C #, NET, WCF, WPF, Silverlight, Windows.Forms, ASP.NET, ASP.NET MVC, SQL Server și, în general, toate tehnologiile Microsoft NET și tehnologiile open-source NET. Calitatea noastră principală este că în mod constant ne extindem și ne menținem la zi competențele.

Contactați-ne

Pentru a începe trasarea unei relații profesionale, dar prietenoase între noi, scrie-ne la: julysoft@runbox.com